November 23, 2020 11:28
Магазин

(Фото) Кончита веќе нема долга коса и не носи фустани: Човекот кој стои зад Кончита Вурст

Ја паметите Кончита Вурст како победничка на Евровизија 2014, но сега нема да ја препознаете. Тоа е жената која всушност е маж и како дама се претставуваше насекаде, ама реши да се врати на старите корени…

Изгледа непрепознатливо. Ја нема долгата коса, брадата е иста, само подолга и „фура„ машки имиџ. Се уште е голема ѕвезда во Австрија.

Во спотот за нејзиниот нов сингл „Hit me“ , Вурст има комплетно нов изглед, со шокантна бела коса и брада. Том Новирт, човекот кој стои зад Кончита, претходно изјави дека сака да создаде нова личност и дека „со брадестата дама, постигнав се што сакав од победата на Евровизија, не ми треба повеќе, сакам да ја убијам. Нов изглед, нова Кончита, старата нека си оди“

Преземено од Женски магазин