September 23, 2019 05:39
Македонија

ФОТО: Заев и Мицкоски нерасположени

Во Собранието моментално трае средбата на двајцата лидери Зоран Заев и Христијан Мицкоски. Од фотографиите може да се забележи дека двајцата лидери не се многу расположени и дека средбата може да трае подолго.

Нови вести

КОД ТЕЛМА: И судии и адвокати спомнати во исказите за рекетот, може да завршат на распит кај Русковска

Filip

Јанева добивала 105.000 денари плата и уште толкав бонус?

Filip

Република Северна Македонија се подготвува за полноправно членство во НАТО: Зајакнати капацитетите на Работниот комитет за интеграција во НАТО за преземање на обврските од полноправното членство

Filip