June 26, 2022 07:01
Магазин

(Фото галерија) Започна јубилејното 25-то издание на ,,Златна бубамара на популарноста”

Вечерва во салата А1 под мотото „Да оживееме“ се одржува 25-тото издание на долгоочекуваната манифестација Златна Бубамара на популарноста.

За смеата се задолжени актерот Сашко Коцев и двоецот Атанас Атанасовски и Тино Костадиновски.

 

Награда за животно дело треба да добие пејачот Жељко Бебек, награда за музички амбасадор  пијанистот Симон Трпчевски.

Фото: Слободан Ѓуриќ