December 1, 2022 18:09
Македонија

(фото) Банери низ Скопје за Ковачки

Банери за членот на ВМРО-ДПМНЕ Драган Ковачки осамнаа утрово низ Скопје.

На дел од нив пишува „ Драган кодошки дезертер и шпион“.