January 22, 2022 21:07
Магазин

Фотографот на Балашевиќ споделил досега невидени фотографии од панонскиот морнар

Петар Курсечнер долго низ годините му бил фотограф на Ѓорѓе Балашевиќ, а со неговите обожаватели во една Фејсбук група одлучил да сподели досега невидени фотографии од пејачот.

„Поздрав до сите! Ви испраќам неколу фотографии од концертот на Балашевиќ, на кој со години му бев официјален фотограф. Џоле беше еден многу драг човек, многу убави работи доживеав со него. И понатаму не можам да верувам дека веќе не е помеѓу нас… Се надевам дека ќе ви се допаднат фотографиите“, напишал Петар покрај објавата.

Овој потег ги воодушевил членовите на групата, а објавата ја ‘лајкнале’ повеќе од 1800 корисници.

„Прекрасно! Колку се развеселив. Гледам и не верувам колку луѓе имало на концертите. Никогаш нема да се роди нов Џоле“, напишала една обожавателка, а повеќето му се заблагодариле на фотографот Петар.

Погледнете во продолжение досега невидени фотографии од саканиот Балашевиќ.


english dubbed anime. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

anime dao How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom

AnimeDao Death Note Episode 32

Dragon Ball (Dub)

AnimeDao Record of Ragnarok

watch anime dub My Hero Academia Season 2