August 21, 2019 12:13
Живот

Фотографирал мортус пијана девојка на журка, помеѓу нејзините нозе има нешто од што ќе ви се згади животот

Фотографирал мортус пијана девојка на журка, помеѓу нејзините нозе има нешто од што ќе ви се згади животот

На фотографијата може да се види како девојка во долна облека, како онесвестена лежи на подот, додека помеѓу нејзините нозе стои голема количина нејзин измет.
Оваа фотоградија нводно на Снепчат ја објавил нејзин познаник во текот на една журка, веројатно од ергенска вечер. Таа се опила и легнала на подот да спие а најверојатно се работи за стриптизета. Бидејќи се работи за многу непријатна содржина, целата вотографија погледнете ја ОВДЕ.

Нови вести

На 61 година изгледа како девојка – времето како да запрело за неа

24news

Лима гола во кревет со ружи кои ѝ ги испратил милијардер, а сите се прашуваат дали има гаќички

24news

Куче починало 15 минути по неговиот сопственик кој боледувал од рак

Filip