June 18, 2019 17:27
Скопје

Финишира пролетната дератизација во Кисела Вода

Финишира пролетната дератизација која изминативе две седмици Општина Кисела Вода ја спроведуваше во соработка со Центарот за јавно здравје.

Со дератизацијата во сите месни и урбани заедници на територијата на општината беа опфатени 1960 шахти.

Локалната самоуправа два пати годишно, на пролет и на есен спроведува акции за уништување на штетните глодачи.

Нови вести

Oпштина Кисела Вода со подршка за решавање на проблемот со центарот со зависници

Filip

Продолжува одличната соработка на Општина Чаир и ЈП “Паркови и зеленило”: Нови инвестиции за позелен Чаир

Igor

Општина Гази Баба: Просторот околу јамата во Хиподром е обезбеден со заштитна ограда

zane