August 14, 2020 19:49
Македонија

Филипче: Ти си на одмор, но вирусот не е!

Ти си на одмор, но вирусот не е! Избегнувај собирање во големи групи, носи маска, за да го заштитиме нашето здравје, но и здравјето на нашите најблиски, порача на Фејсбук министерот за здравство, Венко Филипче.

-Да ги почитуваме мерките за заштита од ковид-19, затоа што јавното здравје е заедничка одговорност, напиша Филипче по инфромациите дека е препопно во Охрид за време на празникот.