September 27, 2020 16:53
Македонија

Филипче: На тимот од кардиохирурзи, да им држиме среќа

Филипче: На тимот од кардиохирурзи, да им држиме среќа 

Тимот од кардиохирурзи под водство на Сашко Јовев (Државна Кардиохирургија), Жан Митрев (Клиника Жан Митрев) и Александар Николиќ (Клиника Систина) и Маја Мојсова анестезиолог (КАРИЛ) се подготвува за трансплантација. Експлантацијата е во тек. Им држиме среќа на сите. ❤️

фејсбук статус на Министерот за здравство Венко Филипче