February 21, 2020 06:06
Хроника

Филипче: Натепаниот лекар од Тетово е во добра состојба

Министерот за здравство, Венко Филипче денеска истакна дека разговарал со МВР и како што порача, докторот е во добра состојба без посериозни повреди. неговата изјава доаѓа откако денес пациент од Голема Речица крвнички претепал кожен лекар во Клиничката болница во Тетово, кој сериозноста на повредите специјалистот е префрлен на скопските клиники.