January 15, 2021 16:06
Македонија

Филипче: Мој термин работи нормално

Засега нема прекин на системот „Мој термин“ и не се одложуваат интервенции, вели министерот за здравство Венко Филипче. Според него има слободни кревети за заболени до ковид но и за сите останати третмани.