April 9, 2020 05:51
Македонија

Филипче: Колегите од Институтот за јавно здравје се херои

Ова се моите колеги од Институтот за јавно здравје, авторизираната лабораторија во која се изработуваат тестовите за коронавирус. Ова се хероите кои деноноќно се на своите работни места. Тие се таму, а вие седете дома. Да го спречиме ширењето на вирусот и да им помогнеме полесно да го надминат овој исклучително тежок период, порача министерот за здравство, Венко Филипче.

Ова се моите колеги од Институтот за јавно здравје, авторизираната лабораторија во која се изработуваат тестовите за…

Posted by Венко Филипче on Петок, 20 март 2020