July 20, 2019 13:10
Економија Македонија

УЈП ја блокирала сметката на 1ТВ?

Управата за јавни ја приходи ја блокирала сметката на 1 ТВ, чиј сопственик е Боки 13, дознава „Фактор“. Веста засега не е потврдена, но според информациите до кои дојде „Фактор“, сметката даночниците ја блокирале уште вчера.

1 ТВ почна да зрачи во етерот во март 2018 година, година и половина подоцна телевизијата се соочува со блокирана сметка.

Нови вести

ДОМ: Колку каменоломи може да издржи Јабланица?

Valentina

Долги колини на грчка страна на Богородица

Valentina

Русковска: За Катица нема посебна истражна (ПИ) мерка, „Империја“ ќе почне од почеток

Valentina