September 24, 2019 11:22
Општини

УЈП отвори шалтер во Кисела Вода

Oпштина Кисела Вода ги информира граѓаните дека во склоп на Општината во барака број 4, Управата за јавни приходи отвори шалтер за регистрација на системот е-ПДД и прием на барања за регистрација. Канцеларијата која започна со работа денес ќе биде отворена до 31.12.2018 година, секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот.

Од УЈП соопштија дека за дополнителни информации, граѓаните можат да се обратат во Инфо центарот на телефонскиот број 0800 33 000.

Нови вести

(Фото) Ресенските пожарникари добија нова противпожарна опрема

24news

Георгиески: Фабриката за лаги на ВМРО-ДПМНЕ пуштена на најако

24news

Во мај почнува изградбата на адреналинскиот парк во Карпош

Valentina