September 24, 2019 01:49
Општини

УЈП во Аеродром ќе работи до утре до 18 часот

Канцеларијата на УЈП во Општина Аеродром  ќе биде отворена за граѓаните до утре (петок) до 18 часот.

Граѓаните ќе имаат можност во овој рок да ја исполнат својата законска обврска кон УЈП и да се пријавуваат во системот е-персонален данок.

Нови вести

(Фото) Ресенските пожарникари добија нова противпожарна опрема

24news

Георгиески: Фабриката за лаги на ВМРО-ДПМНЕ пуштена на најако

24news

Во мај почнува изградбата на адреналинскиот парк во Карпош

Valentina