Магазин

Учителот во Њу Џерси доби отказ откако на децата им рекол дека не постои Дедо Мраз

Учител на замена, кој им предавал на првачиња во американскиот град Њу Џерси доби отказ откако на децата им рекол дека не постои Дедо Мраз.

Тој на учениците од „Сидер Хилс” им рекол дека, исто така, се измислени и Велгденскиот зајак и Вилата за заби.

Окружната школска началничка Рене Ровтар потврди дека неименуваниот учител веќе не работи во тоа училиште. Таа истакна дека ја разбира важноста на „детското чудење и фантазија”, па на Твитер постави фотографија со Дедо Мраз, со порака: Јас верувам.

Нови вести

Како се изработуваше фустанoт на Тамара

Igor

Во Индија убиени 11 тигри заради ритуали

Igor

Тестовите на 5Г интернет-брзната ги уриваат ограничувањата

Valentina