Македонија

Утрински температури под нула, во Охрид минус 10

Утрово според информациите на Управата за хидрометеролошки работи најниска температура измерена била во Маврови Анови -16 , потоа следат Битола -14, Берово, -13 Крушево, -12 Крива Паланка, -11 Тетово, Дебар, -10 Прилеп, Охрид, Претор, -9 Штип, -8 Струмица, Демир Капија, -7 Скопје-Зајчев Рид, -6 Куманово, -3 Дојран, -2 Гевгелија.

Што се однесува до висината на снежната покривка  измерена во во 7 часот (во см) највисока е измерена во Маврови Анови 36 см, 32 Попова Шапка, 19 Пожаране, 16 Битола, Крушево, 12 Охрид, 10 Дебар, 7 Гостивар, Крива Паланка, 6 Тетово, Претор, 2 Скопје-З.Рид, Берово.

english dubbed anime. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

Death Note (Dub)

One Piece

stream anime online Kuro Gal ni Natta kara Shinyuu to shitemita.

stream anime online AnimeDao Boruto: Naruto Next Generations

AnimeDao DON'T TOY WITH ME, MISS NAGATORO Episode 9