January 16, 2019 00:52
Македонија

Утре состанок на Работниот комитет за европски интеграции

Работниот комитет за европски интеграции утре ќе ја одржи 40-тата седница на која ќе стане збор за објаснувачкиот скрининг, ќе биде разгледан статусот на имплементација на Планот 18, како и статусот на ИПА.

Како што информираат од Секретаријатот за европски прашања, седницата во својство на претседател, ќе ја води заменик-претседателот на Владата на Република Македонија, Бујар Османи, а на седницата, покрај државните секретари на министерствата, ќе присуствуваат и претседавачите на поткомитетите, раководителите на работните групи, генералниот секретар на Владата, како и дел од администрацијата на Секретаријатот за европски прашања.

Related posts

ПРЕКИН НА ДЕРБИТО РАБОТНИЧКИ – МЗТ, НАВИВАЧ УПАДНА НА ТЕРЕН

24news

Монструм:Се плашев,но сакав да кажам што се случило,имав кошмари и ослабев 20 килограми

24news

ДИК: До 17 часот одѕивот 28,83 отсто

24news