January 26, 2021 07:11
Македонија

Утре седница на Советот за безбедност

Утре, 19 ноември 2020 година, четврток, со почеток во 12:00 часот во Кабинетот на Претседателот „Вила Водно” ќе се одржи седница на Советот за безбедност на Република Северна Македонија.

На седницата, покрај редовните членови на Советот, на покана на претседателот Стево Пендаровски ќе присуствува министерот за здравство, Венко Филипче.

На десеттата седница на Советот за безбедност ќе се разговара за актуелната ситуација со пандемијата на Ковид-19 на територијата на Република Северна Македонија и мерките и активностите на надлежните институции.

So I'm a Spider, So What? Episode 3 at website https://animeplanet.cc. See more www anime planet com sign up

Watch Fog Hill of Five Elements Episode 3 at Crunchyroll crunchyroll premium free account