August 20, 2019 01:06
Скопје

Утре без струја делови на Студеничани и Кисела Вода

Од ЕВН Македонија АД, информираат дека утре поради закажани техннички зафати без електрична енергија ќе останат:

Во време од 09,00 – 12,00 часот – Викендици Морани, с. Морани, ТС Сепарација Студеничани, ТС Космофон Студеничани, ТС Сабари; дел од с. Студеничани и ТС 109534 во Студеничани (о. Студеничани) и

Во време од 08,30 – 12,00 часот – дел од ул. Киро Фетак кај пругата и дел од ул. Герника 1 во Драчево (о. Кисела Вода).

Нови вести

Мирчевски од Чучер-Сандево: Успешните аграрни реформи и економски политики се потврдуваат, се повеќе пари завршуваат назад кај граѓаните

Filip

Општина Карпош за Трнодол: Реакциите од граѓаните се потврда за нашата транспарентност

zane

Потпишан договорот за финансирање на центарот за развој на скопскиот плански регион за 2019

Igor