November 25, 2020 16:34
Скопје

Утре без струја делови на Карпош, Ѓорче Петров и Кисела Вода

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре ( вторник ) без електрична енергија ќе останат:

Од 12.30 до 15.00 часот, корисниците од ул.Никола Парапунов згр.бр.3 со дуќани ( опш. Карпош )

во време од 09.00 до 11.30, корисниците од дел од ул.Македонска преродба, Борис Сарафов, Апостол Петков и Ѓорѓи Казепов ( опш. Ѓорче Петров ),

од 08.30 до 14.00 часот, корисниците од ул.Ефтим Спространов , Трајко Иванов во 11 ти Октомври ( опш. Кисела Вода )