June 26, 2022 01:28
Скопје

Утре без вода неколку улици во Автокоманда

ЈП Водовод и канализација – Скопје соопшти дека поради менување на вентил 3″ на крстосницата „Трифун Хаџијанев”/„16-та Македонска Бригада”, улиците „Трифун Хаџијанев”, „Бапчор”, „Ташко Караџа” и „Христо Ботев” утре ќе имаат прекин на водоснабдувањето.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од  8:30 часот до завршување со санација на дефектот.

go88 gold

game tài xỉu sunwin