January 24, 2022 19:32
Скопје

Утре без вода дел од „Максим Горки”, „Мито Хаџивасилев Јасмин” и „Лермонтова”

Корисниците на дел од улиците „Максим Горки”, „Мито Хаџивасилев Јасмин” и „Лермонтова” утре од 08:30 часот нема да имаат вода.

Како што информира ЈП „Водовод и канализација” – Скопје причина за прекин во водоснабдувањето е дефект на приклучна цевка ф-80 милиметри на улицата „Максим Горки” 31.

Прекинот ќе трае до санација на дефектот.

watch anime dub. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

online anime Attack on Titan Final Season (Dub)

english anime ANIMEFLIX Dragon Ball Z (Dub)

ANIMEFLIX WONDER EGG PRIORITY

anime stream Tokyo Revengers (Dub)

anime online ANIMEFLIX Attack on Titan Season 2 (Dub)