October 25, 2020 01:08
Скопје

Утре без вода двата објекта на „Мерцедес” во Центар

Од ЈП Водовод и канализација информираат дека утре без вода ќе останат двата објекта на „Мерцедес”, во општина Центар.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато поради поврзување на нова мрежа на булеварот „Кирил и Методиј”, во периодот од 09.00 часот па се до завршување на работата.