Македонија

Уставниот суд ќе разгледа три иницијативи и едно барање за заштита на слободите и правата

Уставните судии на денешната седница ќе постапуваат по три иницијативи и едно барање за заштита на слободите и правата, информираат од Уставниот суд.

Подносителите на овие иницијативи оспоруваат одредени одредби од Законот за изменување и дополнување на Законот за судовите, како и од Законот за пензиското и инвалидско осигурување.

Воедно, на денешната седница ќе биде разгледена и иницијативата поднесена од Синдикатот на полиција во Македонија – Велес, а се оспорува Колективниот договор на Министерството за внатрешни работи.

https://animeheaven1.com/. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

JUJUTSU KAISEN

watch anime dub Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Movie: Mugen Train (Dub)

Attack on Titan Season 3 (Dub) Episode 6

Fairy Tail Episode 174

free anime online One-Punch Man

tải go88