February 28, 2020 08:53
Скопје

Уништен видиковец на Водно

Од Град Скопје информираат за уништен видиковец на врвот на Водно.

Како што соопштија градските власти на „Фејсбук“, непознати сторители деновиве на јужната страна на врвот на Водно уништиле видиковец. При вандалскиот чин урната е дрвената конструкција, а потоа истата е скршена и запалена.

УНИШТЕН ВИДИКОВЕЦ НА ВРВОТ НА ВОДНОНепознати сторители деновиве уништиле еден видиковец на јужната страна на врвот на…

Posted by Град Скопје on Петок, 17 јануари 2020