October 17, 2021 22:27
Скопје

Улицата „Александар Урдаревски“ во Бутел доби нов асфалт

Улицата „Александар Урдаревски“ во Бутел 1 доби ново руво. Сообраќајницата која е “крвотокот” на овој дел од Општината Бутел, доби комплетно нов асфалт, од потегот на семафорите, преку подвозникот, до кружниот тек.
Градоначалникот Велимир Смилевски, заедно со директорот на ЈП Улици и патишта Горан Симоновски, денес изврши увид на работите кои што се во финална фаза на оваа собраќајница .
“Заедно со ЈП Улици и патишта, создаваме услови за подобра инфраструктура за бутелчани и за поурбан изглед на Бутел.”, рече градоначалникот Смилевски.
Изведувач на реконструкцијата на сообраќајницата која што е една од најискористените во овој дел од главниот град е ЈП Улици и патишта, Скопје.

Watch anime online for free at KissAnime re zero kissanime

AnimeKisa: Noein: to your other self anime episode 24 online free at https://animekisa.in watch anime

https://wcostream.cc watch anime online

AnimeBee | Watch Anime Online | English Sub & Dub Anime Free

Vinhcuu dongnai: http://vinhcuu.dongnai.gov.vn/Lists/Hi%20p/DispForm.aspx?ID=6977

Forum umbandaeucurto: https://forum.umbandaeucurto.com/usuario/AnimeFreak