Македонија

Турската фондација МААРИФ купи дел од студентскиот кампус на ФОН

Турската фондација МААРИФ купи дел од студентскиот кампус на Американскиот универзитет на Европа-ФОН, сопственост на компанијата ФИНЕ.
– Станува збор за аквизиција на повеќе од 10 000 квадратни метри простор што претставува почетна фаза во реализација на плановите за проширување на Меѓународните училишта „Маариф” во Скопје, кои досега функционираа во Тетово, соопшти Фондацијата.
Договорот помеѓу ФИНЕ и МААРИФ го официјализираа Фијат Цановски од ФИНЕ и Селим Џерах, член на одборот на доверители на МААРИФ.

AnimeTV animetv dragon ball super: One Piece (Dub) (https://animetv.cc/m/aE1) Episode 693

AnimeHeaven hunter x hunter anime heaven: My Hero Academia 3 (Dub) (https://animeheaven.pro/m/rKyQ) Episode 25