October 25, 2021 21:45
Скопје Спорт

Трките на Виз Ер Скопскиот маратон сепак ќе се трчаат во еден ден

Заради подобра организација на целиот настан организаторите на атлетскиот 17. Виз Ер Скопски Маратон направија промени во трката на 5 км која беше планирана за 2 октомври, истата да се одржи на 3 октомври, заедно со другите трки, маратон, полумаратон и штафетниот маратон – ЕУ за спорт.

Виз Ер Скопски Маратон 2021, традиционално со четирите трки, како и секоја година, така и оваа, ќе се одржи во недела. Стартот и целта на трката ќе бидат на платото пред главниот влез на Спортски центар Борис Трајковски, со што маратонот, полумаратонот и штафетниот маратон – ЕУ за спорт ќе започнат во 8:00 часот, а трката на 5 км ќе се трча со старт во 8:10 часот.

https://animepahe.cc online anime

Maps Episode 4

Watch Holy Knight Light Episode Full

https://animefreak.ws anime freaks anime

Diigo: https://www.diigo.com/profile/gogoanimelol

Pentagonthink: http://pentagonthink.com/members/animefreakws/