December 10, 2022 06:22
Македонија

Тренчевска на конференција на тема „Згрижување и згрижувачки семејства” (во живо)

Министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска, аташе при Амбасадата на Република Австрија во Република Северна Македонија, Харалд Фугер и извршен директор на СОС Детско село Северна Македонија, Јулијана Накова Гапо ќе се обратат на конференцијата за размена на знаења и практики помеѓу стручни лица од Австрија и Северна Македонија на тема „Згрижување и згрижувачки семејства”.