September 15, 2019 12:18
Скопје

Традиционална забава на „Грин гето“

Утре (сабота, 6.7.2019 година) со почеток од 20:00 часот во паркчето кај градинката „Срничка“ аеродромци традиционално ќе ја одржат маалската забава под отворено небо „Грин гето“, со диџеј, озвучување, осветлување и добра музика.

Традиционалната забава, која се одржува секоја прва сабота во јули, ги обединува сите генерации од зелените згради во населбата „Јане Сандански“.

„Грингетовци“ упатија отворена покана до граѓаните заедно да го прослават нивниот 21. роденден.

Нови вести

Претстои недела во која Скопје ќе се фокусира на алтернативниот и еколошки транспорт

Filip

Ученици со попреченост од средните училишта во Скопје ќе добиваат стипендии

Igor

Скопје ќе ја одбележи Европската недела на мобилност „Пешачи со нас”

Igor