June 28, 2022 08:34
Магазин

„Топ ган: Маверик“ полетува во Марина Беј Сендс со светлина, вода и пиротехника

Беа потребни повеќе од 30 години „Топ ган: Маверик“ да стане реалност, па сосема е сосема соодветно неговото претстојно издание да се прслави на величествен, спектакуларен начин.

Додека продолжението на блокбастерот се подготвува да се излезе во кината на 25 мај, Марина Беј Сендс  подготви светлосно, водено и пиротехничко шоу за да ја испочитува потребата за брзина.

Во 10-минутното шоу, фасцинантниот хотел во Сингапур ќе ја приспособи својата ноќна мултимедијална изложба со светлина и вода, Spectra, за дизајн-витрина на тема „Топ ган“ за да го осветли небото.

Во позадина ќе се слуша музиката од филмот, која го вклучува новиот сингл на Лејди Гага, Hold My Hand, а ќе има најсовремени проекции, ласери и динамични водени ефекти заедно со сцени од филмот.

Оваа специјална итерација на Spectra, исто така, прикажува кореографирана пиротехника, со мапи на проекции на „Топ ган“ што ја осветлуваат култната архитектура на хотелскиот комплекс, од надворешноста на музејот ArtScience до долниот дел на Sands SkyPark.

Оваа екстраваганца, официјално наречена Top Gun: Maverick – A Light, Water & Pyrotechnic Extravaganza, го означува првиот јавен настан за фановите, организиран од Марина Беј Сендс, во последниве две години.

go88 ios

https://sunwin.gg/