September 24, 2021 07:17
Македонија

Теренската вакцинација продолжува и утре

Министерството за здравство информира дека теренската вакцинација утре (понеделник) 19.07.21 ќе се одвива во следните населени места:

Делчево – Муштица

Гостивар – Градец, Калиште, Ѓурѓевиште, Ломница

Ресен – Стење, Коњско, Царина

Штип – Долани, Љуботен, Балталија, Лакавица, Пухче, Степанци

Свети Николе – Црнилиште, Кадрифаково

Виница – Виничка Кршла, Јакимово

Демир Хисар – Загориче, Обедник, Смилево

Струга – Прискупштина, Безово

Крушево – Врбоец, Св. Митрани, Пресил

Струмица – Гр. Балдовци

Неготино – Корешница

Пробиштип – Добрево

Кочани – Оризари

Кичево – Колари, Тајмиште, Букојчани, Мидинци

Битола – Горно Оризари, Раштани, Крклино,Кукуречани, Драгожани, Секирани, Габалавци, Црнеец

Охрид – Орман, Долно Лакочереј, Горно Лакочереј, Скребатно, Лескоец

Македонски Брод – Звечан

Велес – Оморани, Мартолци

Крива Паланка – Ранковце

Берово – Митрашинци

Од ресорното министерство потсетуваат дека секојдневно ќе информираат преку соопштенија за денот и местата за теренско вакцинирање за Ковид-19.

https://aniwatch.pro anime websites

Watch Macross F: Choujikuu Gekijou Episode Full

KissAnime Watch anime online in high quality with english Subbed & Dubbed

Chou Yuu Sekai: Being the Reality Episode 11

Tupalo: http://tupalo.com/en/users/2648505

Readthedocs: https://readthedocs.org/projects/anime-flix/