November 18, 2019 23:44
Скопје

Темелковски направи увид во завршните активности за асфалтирање на патот кон Теферич

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Филип Темелковски во придружба на претседателот на Советот на Општината, Дарио Шимиќ направи увид во градежните работи на патот кој води кон населеното место Теферич.

Во моментов се одвиваат завршни активности за асфалтирање на улицата во должина од 850 метри и ширина од 5,5 метри.

Локалната самоуправа уште еднаш ги замолува граѓаните за разбирање и трпение додека траат градежните работи.

Нови вести

Парковите во Кисела Вода збогатени се со нови високо квалитетни дрва

Igor

53 новороденчиња добија ваучери од Општина Кисела Вода

Igor

Дрворедот на улицата Максим Горки обновен со 18 јапонски цреши

Igor