August 22, 2019 07:13
Живот

Сурова шега со девојката: Што мислите дали ги помина сите граници или не?

Сурова шега со девојката: Што мислите дали ги помина сите граници или не?

Оваа двојка е добро позната на Јутјуб, затоа што снима секакви шеги, дури и оние со кои можат да си наштетат. Иако е ова безопасна шега, сепак мислиме дека момчето отиде премногу далеку.
Погледнете за што се работи во видеото…

Нови вести

На 61 година изгледа како девојка – времето како да запрело за неа

24news

Лима гола во кревет со ружи кои ѝ ги испратил милијардер, а сите се прашуваат дали има гаќички

24news

Куче починало 15 минути по неговиот сопственик кој боледувал од рак

Filip