November 21, 2019 00:11
Магазин

Суд во Франција пресуди дека петелот Морис може да продолжи да кукурика

Француски суд одлучи дека петелот наречен Морис може да продолжи да кукурика, отфрлајќи ја жалбата на соседите кои ги тужеле неговите сопственици поради бучава.

Сопственичката на Морис, Корин Фесо, ќе може да го задржи петелот на малиот остров Олерон, крај брегот на францускиот брег на Атлантскиот океан.

Нови вести

На годинашниот натпревар „Dance OFF” во Скопје имаше повеќе од 2.700 учесници

Igor

Веган го тужи Бургер кинг поради траги од месо во сендвич

Valentina

Koалите може да изумрат до средината на овој век, предупредуваат експерти

zane