March 24, 2019 04:29
Живот

Страшна фотографија која предизвика кавги на социјалните мрежи- гледате ангел или демон

Страшна фотографија која предизвика кавги на социјалните мрежи- гледате ангел или демон

Ричард Кристијансон од Аризона, на Фејсбук објави фотографија која предизвика бројни кавги и направи тотална збрка меѓу љубителите на надреалното.
-„Што по ѓаволите гледате на сликава?“- напиша Ричард под мрачната фотографија, на која е прикажан необично огромен облик во далечина.
-„Тоа е демон, кој дошол на земјата“, „Не е демон, ангел е, има крилја“, беа едни од коментарите на луѓето, кои се обидуваа даја одгатнат необичната појава во далечината.
За среќа, имало и такви кои биле пореални и утврдиле дека станува збор за најобично стебло, најверојатно палма.

Нови вести

Лекарот заплакал кога слушнал што оваа жена преживеала на неговата операција

24news

И ден денес го проколнува денот кога странец додала на Фејсбук – Еве што преживеала оваа мајка!

24news

Три или повеќе јајца неделно го зголемуваат ризикот од срцеви заболувања

24news