Скопје

Стојкоски: Се поставува нова водоводна мрежа во должина од 350м на улица 102 во Волково

Градиначалникот на Ѓорче Петров, Александар Стојковски на Фејсбук се пофали дека се поставува нова водоводна мрежа во Волково.

„Работа во континуитет е предуслов за добри резултати. По изведените 250м водоводна мрежа на крак од улица 20 продолжуваме на ул. 102.  Нова водоводна мрежа во должина од 350м на ул.102 во Волково. Паралелно со изведбата ќе се изврши и тампонирање на овој крак, напиша Стојковски.

Aniwatch - Free Anime Streaming Online - Aniwatch Official. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

ani watch AniWatch Attack on Titan Final Season (Dub)

free anime AniWatch Horimiya

anime to watch Higehiro: After Being Rejected, I Shaved and Took in a High School Runaway

english anime BANANA FISH

AniWatch Horimiya (Dub) Episode 12