January 26, 2021 16:59
Култура

Стефоска: Започнати конзерваторско – реставраторски активности на црквата Св.Ѓорги во Курбиново

Завод и Музеј – Битола започна со конзерваторско – реставраторски работи на архитектурата на црквата Св.Ѓорги во Курбиново.

Министерката за култура Ирена Стефоска вечерва на својот Фејсбук профил напиша дека ова е прва посериозна интервенција, по речиси три децении, за заштита на непроценливото културно наследство од 12 век.

Watch Akudama Drive (Dub) Episode 1 (https://animeheaven.pro/m/Znpx/ep-1) at website https://animeheaven.pro. See more anime in heaven

How Not to Summon a Demon Lord (https://gogoanime.be/m/gR0p) Episode 12 at website https://gogoanime.be gogoanime online