Скопје

Стефковски: Направена е штета на буџетот на општина Гази Баба

Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски попладнево се обрати до граѓаните на својата официјална фејсбук страна при што напиша:
“Почитувани граѓани,
Комисијата за теренска проверка на договорите за улично осветлување го достави извештајот за спроведената проверка со следниот заклучок:
Комисијата утврди дека постојат разлики помеѓу изведените работи и прикажаните работи во фактурите од страна на економскиот оператор, односно истите не се совпаѓаат.
Извештајот е поткрепен со фотографии.
По ваквиот извештај од комисијата, евидентно е дека е направена штета врз буџетот на општина Гази Баба.
Поради тоа за утре 26.01.2022 година во 11:30 часот закажав прес конференција на која на јавноста ќе и ги преставиме утврдените разлики.
Парите во буџетот на општината се пари на граѓаните и никој нема право да ги злоупотребува. Од мене граѓаните ќе имаат транспарентно и отчетно работење, бидејќи граѓаните имаат право да ја знаат вистината” – напиша Стефковски

AnimeFreak - Watch Anime Online for Free. Subbed & Dubbed. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

AnimeFreak DON'T TOY WITH ME, MISS NAGATORO Episode 6

Black Clover Episode 167

AnimeFreak My Hero Academia Season 3 (Dub) Episode 23

Ranking of Kings

english dubbed anime AnimeFreak That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 Part 2