August 17, 2022 16:08
Македонија

Ставрески: Не планирам враќање во високата политика

Поранешниот министер од Владата на Никола Груевски, Зоран Ставрески во изјава за „Фокус“ вели дека не планира враќање во високата политика.

Тој вчера стана член на работно тело во рамки на ВМРО-ДПМНЕ кое треба да ја мониторира работата на градоначалниците.

-Се работи за стручно тело кое треба да координира и да им помага на градоначалниците во реализацијата на капиталните проекти преку совети, размена на искуства и знаење. Ефектот треба да биде поефикасна реализација на ветените проекти за подобрување на животот на граѓаните. Не планирам враќање во високата политика, се враќам во струката и сакам да помогнам со своето знаење, експертиза во финансиската сфера и искуство, вели Ставрески за „Фокус“.

tải sunwin

sunwin tài xỉu

sun win

sunwin.apk mới nhất sunwin web sunwin tài xỉu

sunwin