June 25, 2019 22:50
Живот

Стави вода преку сијалица, а она што го доби ќе ве натера веднаш да го направите истото!

Стави вода преку сијалица, а она што го доби ќе ве натера веднаш да го направите истото!

Мислите дека обична сијалица може да се користи само за осветлување? Се лажете, светилките може да се искористат и во многу други случаи, а ние ќе ви покажеме како.

Погледнете 5 начини како може да се искористи сијалица. Навистина е неверојатно…

 

Нови вести

Четири години правела “селфи“ со нејзината мајка: Од последните фотографии ќе ви се скрши срцето

24news

Со овој трик ќе ја светнете кујната – Помешана сода бикарбона, вода и оцет прави чуда

24news

Овој трик ќе ви го промени животот засекогаш – Потребни ви се сода бикарбона и јаболков оцет

24news