October 22, 2021 11:59
Македонија

Средба на Спасовски со регионалниот директор за Југоисточна Европа на Глобална иницијатива против транснационален организиран криминал

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска одржа работна средба со Валтер Камп, регионален директор за Југоисточна Европа на Глобалната иницијатива против транснационален организиран криминал, на која се разговарало за активностите на Министерството за внатрешни работи во борбата против организираниот криминал и корупцијата.

Како што соопштија од МВР, на средбата било разговарано за зајакнување на соработката на МВР со организациите од граѓанскиот сектор, од аспект на постигнување обединетост во напорите и на овие организации и на државните институции, со оглед на фактот дека кога се работи за борбата против организираниот криминал и корупцијата, неопходна е заедничка позиција и соработка.

Министерот Спасовски и регионалниот директор за Југоисточна Европа на Глобалната иницијатива против транснационален организиран криминал договориле и воспоставување конструктивна меѓусебна поддршка и во однос на меѓународните и регионалните организации кон кои има пристапено Министерството за внатрешни работи.

Watch anime online for free at KissAnime kissanime list

AnimeFLV Watch anime online, English anime online HD

ANIMEFLIX: Cardcaptor Sakura (Dub) anime episode 70 online free at https://animeflix.nl sword art online animeflix

AnimeBee Watch anime online, English anime online HD

Cycling74: https://cycling74.com/author/60c318dba87778412f9aea11

Misterpoll: https://www.misterpoll.com/users/1431680