August 8, 2022 18:54
Македонија

Средба на претседателот Пендаровски со премиерката на Финска, Сана Марин

Претседателот Стево Пендаровски денеска ќе ја прими претседателката на Владата на Република Финска, Сана Марин, која претстојува во еднодневна посета на земјата.