January 29, 2023 14:38
Македонија

Спасовски: Штедиме заедно денес, за да имаме утре

Штедиме заедно денес, за да имаме утре
Остварена заштеда од 30% електрична енергија за Октомври 2022
78 реконструирани објекти
– 500 милиони денари инвестирани за енергетска ефикасност
 18.6 милиони денари за промена на стариот начин на греење со нов
– 3.5 милиони денари инвестиција во соларни панели
Сината униформа дејствува за зелена околина
Видеото може да го погледнете на следниот ЛИНК
Објави министерот Спасовски на официјалниот фејсбук профилот