September 28, 2020 03:42
Македонија

Спасовски со поддршка до турскиот народ – Подготвени сме да помогнеме

Изразуваме силна поддршка и солидарност со Турција и турскиот народ. Сочувство до семејствата на загинатите во страшниот земјотрес. Нашите мисли вечерва се со турските граѓани. Подготвени сме да помогнеме.