Македонија

Спасовски: Релевантни меѓународни институции ја рангираа како најбезбедна од земјите од Западен Балкан

Релевантни меѓународни институции ја рангираа како најбезбедна од земјите од Западен Балкан, со скок од 71. место на 40. место во период од 2017-2021. Имено, во 2017 година на стратешко ниво го поставивме мотото „МВР за граѓаните”, со што го воспоставивме и концептот полиција – сервис на граѓаните.
Денес, професионалноста и посветеноста се водилки во креирањето на успешните стратегиски политики за развој на безбедносниот систем во државата. Цврсто сум уверен дека напредокот на 🇲🇰 и благосостојбата на граѓаните нераскинливо се поврзани со безбедносната состојба.
Посветено работиме и продолжуваме со реформите и опремувањето на полицијата за понатамошно зајакнување на капацитетите и имплементацијата на европските стандарди, сѐ во интерес на граѓаните.

GogoAnime | Watch Anime Online - Gogo Anime Real. GogoAnime.be - The best website to watch anime for free thousands of anime episodes. Watch anime online in English at GoGoAnime. Subbed, Dubbed, No ADs.

sites to watch anime How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom

GoGoAnime How NOT to Summon a Demon Lord Ω Episode 5

Banished from the Hero’s Party, I Decided to Live a Quiet Life in the Countryside

Dragon Ball Super

Attack on Titan (Dub) Episode 16