August 17, 2022 14:43
Македонија

Спасовски на погреб и сочуство во домот на двајцата припадници на МВР кои загинаа во автобусната несреќа во Бугарија

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски присуствуваше на погребот на Саде Мустафовски (50 години), полицаец на граничен премин Блато Дебар, а присуствуваше и на сочувство во домот на семејството на Енис Рамановски (41 година), заменик полициски командир во Дебар.

Двајцата припадници на МВР трагично ги загубија своите животи со други 43 жртви во несреќата на 23 ноември во Бугарија.

game sunwin sunwin apk sunwin web

sunwin.apk mới nhất

sunwin

sun win

tải sunwin