February 3, 2023 11:18
Македонија

Спасовски: Во СВР Штип за 11% се намалени сообраќајните несреќи со тешки последици

Во областа на сообраќајот за единаесетте месеци во 2022 година на територијата на СВР Штип за 11% се намалени сообраќајните несреќи со тешки последици.

Во областа на јавниот ред и мир за истиот период, споредбено со единаесетте месеци од претходната година на подрачјето на СВР Штип евидентирано е намалување на пријавените прекршоци за 22%.

Фејсбук статус на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски