Македонија

Со недела неработен ден ги штитиме работничките права и го унапредуваме стандардот на работниците 

Владата предводена од СДСМ оставри уште едно ветување дадено пред граѓаните.
Од први јануари недела е ден за неделен одмор за 92 отсто од работниците.
Остантите осум отсто кои работат во недела добиваат најмалку 50 отсто повисока дневница.
Со ова законско решение се унапредуваат работничките права и се обезбедуваат повисоки дневници и плати за работниците.
Владата предводена од СДСМ останува посветена на јакнење на економскиот стандард на сите граѓани, платите и пензиите растат а следува и ново зголемување на минималната плата.

Aniwatch - Free Anime Streaming Online - Aniwatch Official. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

aniwatch app My Hero Academia Season 5

AniWatch Black Clover (Dub)

My Hero Academia (Dub) Episode 7

AniWatch 6 LOVERS Episode 1

AniWatch Dragon Ball Z (Dub) Episode 290